Rådgivning

 
Her på siden ses et udsnit af mine andre aktiviteter som rådgiver eller konsulent samt projekter, der foreløbigt kun er på tegnebrættet.
 

Projektudvikling

Medinitiativtager til demensforeningen Margurittens Venner, som vil skabe trygge boformer for mennesker med demens, hvor mennesket er i fokus.
Læs mere herom på: www.demenslandsbyenmarguritten.dk
Vi har samarbejdet med OK-fonden og Odense kommune med projektet "Byen for livet". Se herom på: www.byenforlivet.dk
Projektet er pt. desværre gået i stå pga. uenigheder mellem OK-Fonden og Odense Kommune, men der forhandles samtidigt med andre kommuner om mulighederne for at realisere et lignende projekt.
 
Medinitiativtager til Urban Village, som er et projekt til at hjælpe hjemløse med en midlertidig bolig og støtte til at komme tilbage på ret køl. Projektet er oprindeligt startet op i Holland, men er muligt også at overføre til Danmark og andre lande.


Konsulentarbejde

Jeg er del af Demensalliancens "demensbolig-rejsehold" som giver rådgivning til kommuner og plejecentre om hvordan de bedst kan bygge og indrette boliger for mennesker med demens.
Læs om dette her:
https://www.demensalliancen.dk/demensbolig-rejsehold/

Som del af Demensalliancen var jeg med til at udarbejde "Visioner for Danmarks demensboliger", som kan downloades her:
https://www.demensalliancen.dk/visioner-for-demensboliger/

Sammen med min partner, Aster Schepel (Forebyggende Medicin) rådgiver jeg i helende arkitektur og demensvenlig indretning. 
 

Tomas Engelbrechtsen | CVR: 40397272 | Åvej 9, 5792 Årslev - Fyn | Tlf.: +45 22 25 63 65 | forebyggendearkitektur@mail.dk